27 d’abril del 2007

Acció campanya "Fora els símbols feixistes!"

L'Assemblea de Joves de La Sagrera i St.Andreu,hem fet que aquesta matinada (26 d'abril) a l'ajuntament de St.Andreu, no hi hagués ni la bandera espanyola, ni la europea. I s'han penjat una estelada i una bandera roja, alhora que es desplegava una pancarta on es podia llegir "eliminem els símbols feixistes, construïm un poble lliure. fora la bandera espanyola de st.andreu!".

Aquesta acció no és aïllada,ja que des de la CAJEI estem realitzant una campanya per acabar amb els símbols visibles del feixisme als carrers de pobles,barris i viles. Que si encara hi són, és perquè el sistema democràtic que ens venen va ser una renúncia total i una continuitat maquillada de la dictadura franquista.

Dins la campanya també es va fer una netejada de plaques del "Ministerio de la Vivienda amb el yugo y las flechas".

Amb aquesta retirada de banderes, les joves del nostre poble,comuniquem una vegada més, que rebutgem l'Estat espanyol i la bandera que el representa. I denúnciem que un símbol com aquest és la imatge clara del feixisme, l'espanyolisme, i el capitalisme, que intenten esclafar la identitat, la llengua, la història, la cultura de la nostra terra.

A més també hem fet coincidir aquesta acció amb el dia següent del 25 d'abril, en què fa 300 anys de la batalla d'Almansa, 300 anys de l'inici de la ocupació espanyola!

Però quan la resistència segueix viva, res no la pot aturar.

PERQUÈ ELIMINANT SÍMBOLS FEIXISTES(i no només símbols), CONSTRUÏM UN POBLE LLIURE!.FORA LA BANDERA ESPANYOLA DE ST.ANDREU DE PALOMAR!