21 de maig del 2007

Recull de la setmana de lluita "Esta tot fatal!" a Sant Andreu

Durant aquesta setmana de lluita convocada per la campanya "Està tot fatal! Passem a l'acció" s'han fet diversos actes i accions a Sant Andreu del Palomar.

Aquí en teniu un recull extret de la web del butlletí Sant Andreu Informa't i de la campanya Està tot fatal!

El primer dia es van siliconar sis immobliàries al carrer gran de Sant Andreu i al carrer Joan Torres, i es van pintar les persianes amb el lema de la campanya.




El segon dia les seus dels partits politics del Tripartit, (ERC, ICV i el PSOE) van apareixer siliconades.

El tercer dia es va convocar una concentració davant una immobliària per tal de denunciar el seu important paper en el món especulatiu. Abans de començar la concentració davant la immobiliària acordada, però, hi havia vuit furgones dels mossos d'esquarda esperant a la gent, així que es va canviar de punt de trobada i es va poder fer la concentració al carrer gran amb una vintena de persones, alhora es van repartir les 400 octavetes explicatives editades. Trenta minuts més tard els mossos d'esquadra van fer acte de presència i van acabar identificant a quinze persones. Tot seguit es va desconvocar la concentració alhora que s'escoltava a les més de cinquanta persones que s'havien anat agrupant a la vorera del davant aplaudint enèrgicament a les persones concentrades.





El sisè dia es va fer una bicicletada per tot el poble de Sant Andreu denunciant diversos punts on hi apareixen agents especulatius. A la bicicletada hi van participar unes quinze persones i va començar a les antigues casernes de Sant Andreu amb la pintada d'un mural, després es va seguir cap al centre de Sant Andreu i amb el megàfon s'anaven assenyalant les diferents caixes, bancs i immobliàries que hem de suportar al nostre poble. També es va passar per davant i es va xiluar a les seus dels partits del Tripartit. La bicicletada va acabar a la plaça Orfila on es va fer una partida a l'"especulapoly".




Seté dia, per acabar la setmana de lluita, l'assemblea andreuenca contra l'especulació i per l'habitatge digne va fer acte de presència a la Mostra d'Entitats on es van reptartir un centenar d'ocatvetes.